Alex frisk+ jobb

Efter två och en helv dag ungefär gick Alex feber över. Andra morgonen hade han 40,1 och jag skulle åka och jobba. Det skar rejält i hjärtat när han låg på skötbordet med hög feber, grät och skrek mamma och jag var tvungen att åka ifrån honom :(. Men pappa klarde bra att ta hand om lilla sjuklingen.
Antagligen var det tre dagars feber, såg i dag att han börjar bli lite prickig nu och det kan man tydligen bli efter den.

Igår skulle jag varit ledig från jobbet, men dom ringde och behövde mig på kvällen då en va sjuk. Jag hade tänkt åka till Ullared med Alex på eftermiddagen, men det blev inget med det. Tur tror jag, dom har tydlogen slått besöksrekord dom senaste dagarna. Ikväll jobbar jag med, men imorgon är jag ledig och tänkte åka dit. Förhoppningsvis är det lugnare en söndag då semesterfolk åker hem.

Det ska inhandlas kalasgrejer, födelsedagspresenter och lite nya kläder till Alex. Bara det lär ju kosta skjortan så jag får väl skita i mig själv som vanligt :P Inte mig emoty, det är mycket roligare att handla till Alex än till mig själv. Hatar att prova kläder t.ex, så sista gångerna jag varit där har jag inte ens provat. Misstag! inget passade sen...

Nu ska jag vänta en liten stund till och sedan ringa svärmor och se om dom bjuder på kaffe :)


You are beautiful!

♥Du är mitt allt Alexander










Sjuk liten kille :(

Inatt vaknade Alex och stod upp i sin säng och grät. Jag bara upp honom och kände att han var kokhet. Hans hud nästan brände mot min. Han fick lägga sig jämte mig och somnade om. Vid halv sex gick vi upp och jag tempade honom. 39,9 :(. Han fick alvedon och blev svalare efter nån halvtimma. Efter att han sovit igen var tempen 39,6 och nu på kvällen fyra timmar efter alvedon 39,0.

Han har varit små gnällig och trött, men det har inte varit så farligt. Han har mest velat bli buren och kramad av mig. Visst bara mamma som duger när man är sjuk :). Han är inte förkyld och verkar inte ha ont i öronen så det är väl bara tredagars feber eller nåt. Det enda trevliga är i så fall att han är mysig och gosig när han är sjuk. Vi har sovit ihop idag och även legat i soffan och kramats. Inte topp ett på hans lista i normala fall :).

Imorgon ska jag tyvärr jobba. Niclas är ju hemma, men känns ändå tungt att lämna honom. Hoppas att febern har gått ner imorgon.

För övrigt då vad gäller Alex. Den senaste tiden har han utvecklats mycket i tal, motorik och börjat gå lite grann. Han står stabilt och kan gå flera steg, men är fortfarande osäker och vågar inte riktigt. Han reser sig och går då och då om han jagar en boll eller så.

Bara den senaste veckan har jag märkt hur mycket han härmar det vi säger. Han försöker prata som vi och det låter likadant, men bokstäverna är inte riktigt rätt. Han har börjat säga oj och så, han säger jaaauuu när han ser en katt, han säger Aja till Anka. Han kan även säga vovv och omma (blomma) har jag hört någon gång. Han försöker också säga sitt namn och har lyckats med Alle hittills :)
Mamma är såklart populäraste ordet :-)

Mitt söta lilla bustroll! ♥


(inte från idag)

Borås djurpark

Nu är det såhär att jag inte haft någon lust/ork att blogga på en vecka nu. Har faktiskt inte ens startat datorn på flera dagar. Det kommer nog inte bli så mycket bloggande framöver tror jag. Tar och uppdaterar då och då när jag känner för det helt enkelt :)

I lördags hade vi en supermysig dag på Borås djurpark. Jag, Niclas, Alex och hans mormor och morfar. Jag tar och visar er i bilder. Tyvärr tänkte jag inte alls på att ta med mig zoom objektivet så kunde inte fota djur som var långt bort så bra.


Vi började med mat. Alex fick en smörgås och jag och mamma tog en dagens, kycklingklubba med ris och sås. Det var skitgott. Pappa och Niclas tog hamburgertallrik.



I början av parken fanns barnens zoo. Alex tyckte speciellt om en get som han klappade och ville följa efter. Fick ingen bra bild på det tyvärr.

Grisarna var också spännande



När vi kom till vargarna skulle dom precis få mat. Alla vargar var framme och väntade på dom stora köttbitarna som kom flygande.










PUSS!

*LOL*






Efter djurparken fick Alex följa med mormor och morfar hem. Jag och Niclas var på fest hos grannen Johan som fyllde 30. Hade en riktigt trevlig kväll där också.

Tar och skriver ett senare inlägg om min lilla Alex och hans framsteg senaste veckan.

Bye.

Söndag.

Har varit en utedag från klockan åtta till halv två. Startade hos Helena med lite morgonkaffe. Gick hem och klippte gräsen och låg i trädgården med Alex. Har satt upp en provisorisk grind så att han inte kan rymma. Han vill väldigt gärna förvinna från tomten om han kan. Antingen till lekplatsen eller till någon utav trapporna på gården :)

Efter en stund kom Emmelie, hennes mamma och Johannes ner till oss. Johannes och Alexander är för roliga nu. Det har blivit mer rivalitet om leksakerna. Alex vill väldigt gärna vara där Hannes är och göra det han gör, vilket Johannes inte alltid uppskattar :p

När Alex hade somnat gick jag in och la mig på soffan med min bok. Niclas stekte korv med bröd runt tre och sen vart det iväg till jobbet. Kom nyss hem igen.

Denna veckan jobbar jag bara mån, ons, tors sen är jag ledig fem härliga dagar. Ska åka till Borås djurpak med mamma, pappa och Alex någon av dom dagarna. Ska bli riktigt kul att se vad han tycker om djuren. Han är väldigt förtjust i katter och hundar som är dom djur han stött på mest hittills.

Jag tror jag snart ska fortsätta läsa och sedan sova. Upp tidigt imorgon. Natt natt.

Ja just ja. Min lilla Bamse vovve fyller 3 år idag. Grattis mammas älskling!



11 månader första stegen

17 Juli. Alex är idag 11 månader gammal. Kan inte fatta att han är 1 år om bara en månad till. Stora härliga, underbara, helt fantastiska Alexander <3.

Han tog sina första riktiga steg idag. Såklart var jag på jobbet och missade det, men Niclas filmade och skickade till mig. Han har inte börjat gå riktigt nu, men han lyckades gå, eller snarare springa, ungefär 7-8 steg. Han visade mig hur duktig han är när jag kom hem. Snart ett år, snart går han. Nu är han verkligen ingen bebis längre.

En sak är säker. Jag älskar honom mer än något annat på jorden och det kommer jag alltid göra!


Hej hej

Alex kan nu säga Hej väldigt rent och där man ska säga hej :). Ger man honom en telefon och säger hallå sätter han den vid örat och säger hej hej. Igår såg han för rolig ut. Han höll en telefon vid örat och pratade långa ramsor och nickade med huvudet. Precis som han trode att han hade ett riktigt samtal med någon. Han säger även Hej när man hälsar på honom eller om man ropar hallå.

Nu sitter han och äter frukost, youghurt och smörgås. Vi har varit ute en timma och lekt med grannpojken William. Gick upp vid halv sju imorse. Han sover annars väldigt bra nu. Somnar alltid runt åtta och går oftast upp mellan 7-8. Imorse blev det tidigare för igår somnade han redan kvart över sex, vaknade vid åtta men somnade om igen. Så han sov ändå längre än vad jag förväntat mig.

Verkar bli en fin solig dag idag. Vet inte vad man ska hitta på. Kanske bada om någon vill följa med. Alex får bada i vilket fall, åker vi inte iväg blir det poolen.


Gäääääääsp!

Jag e trött. Verry trött. Alex har sovit sedan klockan kvart över sex förutom typ en vaken kvart. Detta lär betyda att det blir en tidig morgon. Borde gå och lägga mig nu, men näääää.

Både jag och Niclas är ju hemma imorgon och hemmet är relativt städat. I tisdags jobbade Niclas sin sista dag. Han är härmed förklarad arbetslös! :-) Jag har allvarligt inte funderat så mycket kring det. Känns inte jobbigt faktiskt. Visst måste han verkigen ha ett jobb. Vi klarar oss ändå,  men inte mycket mer än så. Framtidsplanerna kommer stå stilla tills vi båda jobbar. Men jaaa, jag har bara någon slags tillit till honom att han kommer lösa detta. Han är bra på att fixa saker :) Puss på dig min älskling!

Natti!

Kalas

Skrev fel igår. Niclas farmor fyllde 71 idag (skrev 70). Vi åkte dit vid tre tiden. Alex var väldigt trött för han sov bara ca 40 minuter när jag åkte hem från mamma och pappa och inget mer sedan 7 på morgonen. Det gick bra i början. Vi fick jättegod smörgåstårta och Alex fick äta han med. Eter nån timma började han bli varm och gnällig. Tig av honom alla kläderna och gick och lekte med honom i deras sovrum som var lite svalare. Då blev han nöjd igen. När vi gick tillbaka ut hittade han en skål med låtsasfrukter i bokhyllan. Det kunde han roa sig med bra länge. Efter kaffet åkte vi hem och då somnade han gott i bilen.











Nu har Niclas åkt in till Borås med Fredrik. Alex vaknade precis för en stund sedan. Blev väldigt förändrade sovplaner idag så jag får väl se när han går att få i säng igen. Han vrkar iof trött, kanske ska försöka på en gång :)


Pictures

Här kommer lite bilder från mamma och pappas kamera.


Min lilla golfare :)


I knät på min morbror och till vänster min kusin


Sitter i knät på min andra kusin och till höger min mormor


Badet efter en svettig hemkörning från Varberg. Min bil har ingen AC :(



Mysstund på morgonen med välling




Frukostmacka



För ett par månader sedan när vi hälsade på fick Alex spela trummor med morfar



Igår och idag

Inte ett enda blogginlägg igår. Det händer väldigt sällan ;-). Jobbade från 7-16, åkte hem och hämtade Alex hos sin farbror. Han hade skött sig skitbra hela dagen. Gick hem och packade och sedan åkte vi hem till mamma och pappa.

Mamma hade lagat fläsk, potatis och löksås för min skull. Det var skitgott! :) På kvällen tittade vi på Tv medan Alex for omkring på golvet och lekte. Vid 20.15 gick han och la sig. Sov hela natten igenom och vaknade halvåtta imorse. Då var jag redan på jobbet.

Mamma tog med sig Alex till Varberg idag. Där fick han träffa gammelmormor och min morbror och hans två barn. Dom hade jätte mysigt. Spelade minigolf, gick på varbergsfästning och åt på restaurang. Alex fick fisk och potatis. Som vanligt har han varit snäll och glad hela dagen. När dom kom hem fick han bada i pool vilket han äääääälskar. Han var hur sprallig som helst och totalt överlycklig :).

Jag valde att sova här en natt till eftersom Alex redan fått åka så mycket bil i värmen idag.

Imorgon blir det kalas på eftermiddagen hos Niclas farmor som fyller 70 år.

bye


Pust och stånk!

Minsta rörelse så vill man bara lägga sig ner och dö typ. Har varit ute nästan hela dagen. Däremellan tvättstugan och det var riktigt äckligt varmt att gå in dit. Usch! Men nu är det gjort. Jag har också handlat och lagat mat, dammsugit och grejat. Inte en lugn stund idag.

Alex är krävande utav bara fan nu. Man kan inte sitta en sekund och bara ta det lugnt. Innomhus klänger han och gnäller, ute kryper han iväg och ska klättra i trappor eller annat roligt. Snacka om att man har samlat på sig ork som heter duga!

Imorgon är det Niclas sista dag på jobbet. Dom ska festa till efteråt. Jag jobbar både imorgon och på onsdag. Alex ska vara hos sin Farbror imorgon och vi åker till mamma och pappa på kvällen så dom ska passa honom på onsdag. Som tur är kan man köra till mitt jobb från mamma också (dom bor  i Kungsbacka), det är bara någon mil längre.

Jag och Alex avslutade kvällen med en bad/dusch som svalkade ner oss lite. Nu ska jag fortsätta läsa min bok och slappna av. Sköööönt!

Night.

Förmiddagen

Spenderat hela förmiddagen ute på en annan gård. Grannen Marika kom också dit med sin dotter Filomena. Alex och hon fick gunga. Vi blev bjudna på kaffe utav Emmelies mamma och senare kom även Beckah med ungar ut. Utomhus är bra, Alex har varit helnöjd hela tiden. Synd att vi inta har gungor på våran gård, han tycker det är jätte skoj.

Nu sover han middag och jag tänkte sätta mig bekvämt och börja läsa Ljudet av ditt hjärta (Eclipse), svenskar är sämst på att hitta på egna titlar. I vilket fall, nu när jag har sett filmen kan jag hugga in på boken.
















Gnäll o tvätt

Idag vaknade Alex klockan sju, vi gick upp och han satte genast igång att börja gnälla. Han har varit grinig i ett par dagar nu. Klänger runt mina ben och sätter man ner honom grinar han bara och skriker mamma hela tiden. Jag blir tokig ibland kan jag meddela. Vi tog en promenad med hunden och det gillar han så då var han tyst. Vet inte om det är tänderna som spökar. Alla dom fyra första i överkäken har spruckit ut nu. Är det inte det så är det väl värmen eller att han är uttråkad. Oftast så är han glad och snäll när vi är hos någon annan. Hemma är tråkigt :)

Himlen är grå idag, men det är ändå rätt varmt. Ska tvätta vid två i tvättstugan. Behöver få undan den växande högen. Annars är planerna noll idag. Dom flesta grannarna är borta. Får se vad man kan hitta på.
Får börja med en kopp kaffe i alla fall.

later

Hot Hot Hot

Vilken värme! oj oj oj oj oj :). Jag är mycket glad att jag inte jobbar denna helgen kan jag säga. Fy sjutton vad jobbigt det hade varit.

Igår hade vi en jätte mysig dag. Åkte till en liten badplats där det inte är så mycket folk och badade med Alex. Han tyckte det var såååååå roligt. Han skrattade och skrek och plaskade allt han kunde. Jätte kul att se honom. Vi svalkade oss såklart också och det var riktigt gott i vattnet.

Just nu önskar jag att jag hade en sjö utanför fönstret att doppa mig i. Ska eventuellt åka och bada sen idag med, men det lockar inte jätte mycket att sätta sig i bilen utan AC. Får se hur det blir.

Här kommer badet i bilder.




















En vurpa

Idag har Alex fått skrapsår för första gången. Otroligt nog har han aldrig slagit sig tidigare så det blivit sår. Han kröp ute på gården och snubbla på sina fötter så han slog pannan i asfalten. Han hann nog ta emot lite först så han bara skrapade ytan lite. Men nu har han ett fint rött skrapsår i pannan.

Än så länge är det vackert väder och varmt som sjutton. Alex sover nu, men när han vaknat ska vi åka och bada i Hanatorp, eller vart det blir. Fy så gött med svalka, jag svettas ihjääääl!

Har suttit hos Helena och druckit kaffe och spelat kort under förmiddagen. Ovanlig mening va?? ;)

Nu ska jag fixa lite med en bild på Alex tänkte jag. Ska skicka den till Markbladet. Då blir Alex farmor nöjd, hon brukar klippa ut annonser, artiklar och bilder på folk hon känner och klistra in i pärmar :)

Later!

Man ska inte klaga :)

Dagen på jobbet gick ju hur bra och fort som helst. Så som jag gnällde innan och absolut inte ville jobba. Men det brukar vara så, när man väl är där är det inte så farligt. Tiden flyger och mina arbetskamrater är lätta och roliga att jobba med :)

Lillemannen sov redan när jag kom hem nu :( Vill ju gosa och pussa honom. Men nu har vi tre hela dagar på oss. Nu såg jag att det eventuellt ska komma in ett ruskigt oväder imorgon med blixtar och dunder :( i så fall blir det inget bad. Så jävla typiskt när jag väl är ledig.

Resten av kvällen ska spenderas i soffan tror jag.

bye


jaha

Snart dags att åka. Steker lite äcklig falukorv och Makaroner att käka senare på jobbet. Måste ju äta något och det alternativet finns hemma. Alex somnade strax efter elva och sover fortfarande. När maten är klar får jag väcka honom. Promenera med Bamse och sedan lämpa över dom till svärmor. Åh vad jag hade velat stanna hemma idag. Solen skiner och jag hade velat mysa med familjen ikväll när Niclas kommer hem. Men, men, lite mys hinns väl med när jag kommer hem. Sedan har jag hela helgen ledig plus måndag. Ska bli skönt.

Tänkte åka och bada i sjön med Alex imorgon. Ska bli mysigt. Jag hoppas Niclas tänker följa med så det blir en familjedag på stranden :)

Nä fy nu är det bråttom!


ÄLSKA ♥

Fredag.

Och vad ska man göra denna fredag? Jo, jobba från halv två till nio! Gud så tråkigt. Har jag absolut inte lust med idag. Börja mitt på dagen är så segt. Det är helt okej när jag börjar fyra som igår, men halv två... suck!

Vi gick upp vid halv nio idag. Har städat lite grann och käkat frukost. Alex ska till sin farmor sedan så jag får väl ta och packa lite till honom . Snorig är han också fortfarande. Står just nu och snyter sig i min tröja :-)

Får väl ta hand om lilla grisen.

Bye

Fredagsmys!

Japp! ni läste rätt. Det må vara torsdag men här ska fredagsmysas i alla fall. Det måste man göra på gråa, regninga dagar. Det blir en film, en påse godis, coca cola och en nyhet(?) som jag upptäckte idag : OLWs Fredagsgs Mix. Kanske kan vara något att ha.

SPRÖDA, LÄTTSALTADE SNACKS AV MAJS OCH POTATIS, POPCORN OCH CHEEZ CRUNCHERZ




Goddag

Idag gick vi upp klockan åtta Alex och jag. Gjorde oss iordning, gick ut med Bamse och sen gick vi upp till Emmelie och Johannes. Killarna lekte i ett par timmar och vi drack kaffe i vanlig ordning.

Har grejat lite här hemma medan Alex käkat jordgubbar (eller ja, en väldigt stor jordgubbe i bitar). Han älskar det, men det är nog inte bra för hans lilla mage med för mycket.

Om en halvtimma bär det av till jobbet igen. Segt, för nu är jag trött. Eftermiddagen är en slappar tid ju, då ska man inte jobba. Men, men sånt är livet :)




Andas ut.

Jag har haft sån ångest idag. Ekonomisk ångest. Gått och undrat hur jag ska kunna tanka, köpa mat och cigaretter. Ja, jag vet att cigg inte går före nåt annat, men så tänker inte en rökare. Niclas har väl kvar iof, men JAG vill ha pengar på mitt konto. Jag måste ha kontroll, även om jag inte behöver dom till något, så ska det finnas bara.

Men, så hade jag sådan tur idag att jag vann 1400 kr på en bingosida. Man borde väl inte spela heller när man har lite kvar, men jag chansade och vann. Skönt. Nu kan jag andas ut.

Imorgon jobbar jag kväll. Ska bli mysigt att gå upp med lillpluttas imorgon :). Saknar han som fasen när jag jobbar. Älskade underbara Alexander, vad vore jag utan dig?

Night.

Ingen tid

Vad all tid försvinner när man jobbar. Hinner inte göra någonting annat. Jobba, ta hand om Alex, städa. Kul kul (jo va med Alex är underbart såklart♥). Den här helgen ska jag njuta av ledigheten. Åka och bada med Alex, grilla och ha det gott!

Var ute på gården med honom när jag kom hem. Pratade med grannarna och drack en skvätt kaffe. Annars har jag inte så mycket att erbjuda i bloggen. Ska försöka fota lite i helgen också. Bli ju inget av det heller.

Men jag måste börja använda systemkameran som en vanlig kamera också. Alltså ta bara vanliga vardaglliga bilder och lägga upp. Blir liksom när man fotar med den att man vill göra det bra och fixa och trixa med bilderna. Eftersom jag inte använder den vanliga digitalkameran längre får jag skärpa mig och fota "vanligt" med canonen också.

Nu slappa!

Är på jobbet. En timma kvar. Sedan bli...

100media_imag005 (MMS)

Är på jobbet. En timma kvar. Sedan blir det handla och kebabrulle till middag :) längtar så efter mina nya pojkar nu <3


Tiden flyger

Fasen var dagarna går fort ändå. Tjoff, tjoff så har en vecka hit och dit gått. Ja det är bara att rida med vågorna :)

Jobbat idag 7-16. Allt flyter på nu som det gjorde innan jag slutade. Har helt kommit in i arbetet och tiderna igen. Skönt det. Bestämde idag att jag ska med några jobbarbrudar till societen i augusti. Slagertorsdag. Var på det förr förra året och hade skit kul :)

När jag kom hem gick jag ut med Alex. Gud vad det är underbart att se honom när man kommer hem. Pussar ihjäl honom ;). Vi lekte i sandlådan och gick in en sväng hos grannen Annelie och hälsa på lilla Sebbe.

Niclas pappa kom sedan för att dom skulle fixa med våran diskmaskin som stått i förrådet i ett och ett halvt år. Tog ut den på gräsmattan och körde den med trädgårdsslang genom fönstret. Var säkrast att kolla så den fungerade utoimhus.

Sedan lagade Niclas mat och jag har nyss nattat Alex.

Nu blir det slappa för hela slanten. Ännu en jobbdag imorgon...


(Jag har lagt till så jag kan blogga via mobilen, kanske dyker upp nåt inlägg imorgon :)

Tillbaka

Jahopp. Hemma igen då då. Anlände till Kungsbacka hos min farmor och farfar runt 11.30. Farmor satte igång och laga pannkakor. Vi åt det tillsammans med jordgubbar och grädde blandat med vaniljvisp, skit gott!
Alex fick två presenter. En hink fylld med sandlåde leksaker och en blå racerbil. Dom lekte han med flitigt.

Strax efter två åkte vi vidare till mamma och pappa. Där har vi bara tagit det lugnt och Alex har fått busa massor med sin mormor och morfar. Åkte hem vid halv åtta. Alex var skit trött och började skrika efter halva vägen (resan tar ca 45 min). Så fortsatte han heeeeeeela vägen hem. Jag ville inte ge honom nappen, för då hade han somnat och sedan varit hur pigg som helt halva natten. Uppskattas inte då jag ska jobba imorgon igen.

Niclas ska vara hemma med honom imorgon då vi inte fixade barnvakt för imorgon och onsdag. Men han har massa pappadagar att ta ut så det går lika bra.

Föresten, i ett par dagar nu har Alex börjat släppa bordet och stå själv. Han klarar det bra en liten stund, tills han börjar flänga och tappar balansen. Han har även försökt resa sig upp utan att hålla någonting, men inte lyckats utan att ramla. Så fort han blivit lite stadigare och säkrare kommer nog dom första riktiga stegen. Spännande.

Nu ska jag titta på film.

Puss hej!

(Glömde kameran idag som jag hade tänkt ta med till Kungsbacka :( )



Kungsbacka nästa!

Idag är en ledig dag. Jag och Alex ska styra kosan mot Kungsbacka. Först ska vi till min farmor och farfar och hälsa på. Alex har inte varit där sedan han var ett par månader. Han kan nog hitta mycket kul att riva ner där :) Vi ska få pannkakor till lunch med, mumma.

Vi åker sedan vidare till mamma och pappa. Förhoppningsvis är det varmt så Alex kan bada i poolen som mormor köpt till honom. Ska bli en helt underbar dag. Komma bort lite och träffa familjen!

Nu är det högvakt som gäller på Alex när vi är ute. Han har upptäckt tjusningen med att gå i trappor. Han är väldigt duktig på det. Det går snabbt och smidigt, men han kan ju inte klättra själv, så nu får jag springa efter honom hela tiden och ta honom därifrån. Han kryper såklart raka vägen tillbaka och inget hjälper för att få honom att glömma bort trappan. Jag bävar för när han börjar gå... :)

Vet ni vad? Jag har en son, en helt underbart vacker, perfekt SON. Shit va jag e lycklig! :-D



:-)

Idag kom jag till mitt favorit par på jobbet. Mannen tittade på mig en stund sen sa han: Det är Johanna som kommer! Ja, det är det, svarade jag. -Jaa, ibland händer det!  (precis som TRISS plötsligt händer det) :-D

Thats why i do what i do :)


snabb bloggis

Tar mig en minut till att blogga lite snabbt. Har ju varit på jobbet HELA dagen. Åkte hemifrån halv sju imorse och var hemma halv tio ikväll. Det har varit en bra dag. Jag och Emmelie har jobbat ihop och gått på dubbelrundor ihop. När vi hade rast åkte vi till Lilla Horreds sjön och svalka av oss.

Min lilla plutt var vaken när jag kom hem. Lägenheten är hur varm som helst så jag tog med honom ut en stund. Sedan tog vi ett bad ihop och nu ligger han.

Stackars Niclas har varit trött idag. Han gick och la sig vid ett tiden inatt och Alex (som vanligtvis sover till  8-9) fick för sig att vakna klockan fyra och ville gå upp. Vid niotiden fick han gå till Farmor och bli passad lite så Niclas fick vila. Han var bannemej vaken från fyra på morgonen enda fram till ett tiden.

Nu ska jag snart sussa kudde jag med, jobb imorgon igen tidigt.

God natt!

Lite B&W

Den här gången får Alex bara vara stjärna på en bild, resten är på "brorsan" Johannes













höhöhö

Tanten nere på lab var sååå glad när jag kom ner till sjukhuset. Hon hade låst dörren och stängt av datorn, trodde väl inte det skulle dyka upp någon mer."Så typiskt, datorn avstängd, det är ju snart dags att gå hem..he...he". Tji fick hon. Jag var faktiskt där halv fyra och dom ska stänga fyra. Så det så!


Fredag.

Ytterligare en varm ledig dag. Har spenderat den på gården med brudarna som vanligt :) Kortspel och kaffe är det som gäller för tillfället.

Fick hem bekräftan på Alex dagisplats i veckan också. Den 8 september ska han börja skolas in. Stora plutt, det börjar närma sig ett år.

Ikväll ska vi grilla lite grann och imorgon väntar en lååååång dag på jobbet. 7-21 med uppehåll mellan 13.30-16. Här ska bli 30 grader varmt... Men Emmelie jobbar likadant som mig så vi ska gå till stranden emellan.

Nu ska jag snart ner till affären och till sjukhuset för att ta blodprov för min struma.


Solen...

är en annan anledning till att bloggen inte blir så uppdaterad. Har varit ute precis HELA dagen. Mestadels har vi varit hos grannen H och spelat kort, druckit kaffe, solat ooch tjötat. Jag och grannen S tog en promenad til apoteket också. Alex har badat i sin lilla pool i två omgångar. Han älskar att bada. Plaska och skvätta och klättra i och ur. Varit riktigt mysigt idag får jag säga.

När älskling kom hem käkade vi middag och sen gick jag och Alex ut på gården igen. Han sov mellan kvart över fem till sex vilket är alldeless för sent egentligen så jag hoppas på att lite utelek till ska ha tröttat ut honom. Har precis lagt honom med en flaska välling. Hoppas att han somnar.

Tog inga bilder idag, men här är från igår. Hade tagit upp Alex ur badet och klätt på honom, men han ville visst bada mer, så det blev med kläderna på :).