Tävling hos Beckah!

 

Titta in hos Beckahbitch och delta i tävlingen. Förutom att tävla om ett hemligt pris hjälper du till att sprida ett viktigt budskap. Stötta barncancerforskningen! Alla barn har rätt att leva! ♥

http://www.barncancerfonden.se/8047

Nu är det snart jul. I många familjer förbereder man sig för att fira första julen utan sitt älskade barn som någon gång under året besegrats av cancer eller en Histiocytossjukdom. I andra familjer förbereder man sig för att fira jul på sjukhuset för att barnet är så sjukt att det står inför sin sista jul och denna måste firas tillsammans med maskiner, slangar och sjukvårdspersonal.

Histiocytossjukdomar är en grupp ovanliga sjukdomar med en överlevnadschans på 50-99% beroende på vilken sjukdom och hur den sitter. Forskningen saknar resurser men får bidrag från Barncancerfonden.

Insamlingen "HISTIOHJÄLTAR" är startad för att samla in pengar till Barncancerfonden så forskning, information och familjestöd kan fortsätta, men den är också startad för att belysa just den här gruppen mycket ovanliga och svåra sjukdomar som kan drabba vilken familj som helst.

Man kan skänka pengar till Barncancerfonden snabbt och enkelt direkt på sidan genom tex ett SMS eller onlinebetalning med internetbank. Varje krona räknas!

Besök insamlingen och läs mer om barnen på bilden, Elmer och Hailey och deras sjukdomar. Om du har möjlighet, skänk en slant, eller sprid vidare länken och budskapet i bloggar, mail och på Facebook.

Varmt tack/
Beckah, mamma till Elmer,
http://beckahbitch.se


Handlat

Jahapp, då har man startat med julklappsköpandet. Jag och Niclas åkte till Borås imorse medan Alex var på dagis. Hittade jättebra klappar. Blandannat ett trumset till Alex. Ska bli kul att lyssna på :) Har några kvar att köpa till, men jag vet nog vad dom ska få. Kan hända ett nätet blir användbart också.

Efter Borås hämtade vi upp Maria som stukade foten häromdagen. Jag har hjälpt henne att gå ut med Ozzy på morgonen och jag och Niclas tog en promenad på eftermiddagen, så passade Maria Alex sålänge. Han är för övrigt hur trött som helst nu. Tycker det är lite tidigt att lägga honom vid sju. Det är alls kul att behöva gå upp typ halv sex på morgonen. Men mmmm, en gnällig unge på kvällen är inget vidare heller. Kan ju ta och stå ut till halv åtta, sen börjar Paradise Hotel, då kan han gött sova :).