Intervjun

Det gick nog rätt bra idag tror jag. Det är svårt att sitta så och bli "förhörd", man blir ju nervös och helt nollställd ibland, men jag tror jag fick fram det mesta jag ville säga i alla fall. Dom frågade mycket om hur jag hanterar situationer inom arbetet osv. Jag skulle i alla fall få svar nästa vecka. Hoppas jag får en tjänst.

Enda nackdelen med det jobbet var deras helgturer. Fy satan i gatan! Man jobbar från 7-21 både lördag och söndag med en och en halvtimmas ledighet per dag. Dom gör såhär för att då behöver man bara jobba var fjärde helg, oftast brukar man jobba varannan eller var tredje helg inom vården. Men jag vette sjuttan om jag inte hellre jobbar fler helger än sådana helvetes pass. Men, men, man får ju rätta sig efter reglerna så :)

Idag har jag riktigt storstädat hemma. Slängt skräp och kartonger och skrubbat här och var. Härligt att få det fint! Imorgon kommer Alex att stöka ner alltihopa igen :P

Jag har även hunnit med en tur till fyndlagret och inhandlat tallrikar och dylikt till Alex 1-års kalas. Mötte upp med Maria där så tog vi en kaffe hos henne efteråt.

Har också parkerat rumpan på bänken på gården tillsammans med grannarna under eftermiddagen. Alltid lika trevligt.

Imorgon blir det jobb igen 7.30-16.

Nu ska jag snart upp och hjälpa Emmelie att färga håret.

♥ÄLSKA♥
Kommentarer
Postat av: Mia 17år - Mamma till William och Marcus

Hej, jag heter Mia och jag har fått äran att bli en utav de 20 finalisterna till årets (unga) mammabloggare. Nu behöver jag din hjälp för att vinna!

De ända du behöver göra är att klicka på länken, och skriva att du röstar på nr.19 - Mamma Mia.

Jag delar med mig utav vinsten till alla som röstat på min blogg, om jag vinner!Länk till tävlingen:

http://chicmommy.blogg.se/2010/august/finalister-i-arets-ungmammablogg-tavling.htmlPs. Man kan rösta en gång om dagen! Tävlingen avslutas sista dagen denna månaden!

Kram Mia

2010-08-05 @ 18:00:10
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback