"Fölåt"

Alex har börjat säga "fölåt" ibland när det händer något. Som tex, tappade han sin banan på golvet idag och då sa han "fölåt", eller när han råkade välta en kopp hos mormor och morfar.
idag var vi ute på en liten kvällspromenad. Så jäkla trist ute nu. Gatorna är hala eller slaskiga och snön är för djup för Alex att gå i. Men vi hittade en bit som var rätt så bra sandad i alla fall. Vi lekte med snöbollar, kastade och sparkade. Såklart skulle han upp och klättra i snöhögar. En gång ramla han och satte sig på rumpan i snön. Så säger han "oj, fölåt, fölåt" hur ynkligt som helst. Lilla killen, det går ju inte att förklara för en ettåring att man inte behöver be om ursäkt när man ramlar. Tyckte så synd om honom bara för att han sa så :)

Imorgon är det dags för dagis igen efter nästan  fyra veckor uppehåll. Alex sovrutiner har varit lite sena några dagar nu. Vi var iväg hos Maria och Fredrik i lördags och då somna han vid elva på kvällen, sen dess har allt förskjutits. Hoppas att jag kan få honom i säng senaste nio, men får se hur det går. Han sov middag 15-16.30 idag. Normala dagar somnar han vid tolv-ett.

Väntar på att Fredrik och Maria ska komma hit på en kvällskaffe. Imorgon blir det en lång dag på jobbet. Slutar halv fem...hua! :)Kommentarer
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

aaaw sötis-Alex <3

2011-01-10 @ 21:24:06
URL: http://beckahbitch.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback