Bye bye Assberg!

Imorgon går flytten! Vi har redan kört bort nästan alla lådor och jag och Maria har städat det mesta i köket och jag har putsat alla fönster på utsidorna. Förhoppningsvis går det fort imorgon. Städar så fort grejorna är borta och sedan kommer det roliga. Packa upp och göra fint i den nya lägenheten!

Det bästa av allt är nästan att Alex fått eget rum. Vi var där förut och han satt i sitt rum och lekte och ville inte åka därifrån :) Vi fick bära ut honom.

Så nu ka jag snart lägga mig så man orkar med morgondagen!

Kommentarer
Postat av: Johanna, Jenny & Lina

Den 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!Varma hälsningar,Jenny, Johanna & LinaStyrelsen Mammabloggalan

2010-11-09 @ 20:20:19
URL: http://mammagala.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback