Krypa

Nu, nu är det sååååååå nära. Han klarar att ta enstaka krypsteg, men så glider han på golvet med benen och ramlar ner på mage igen. Men sååååå nära. Han är 7,5 månad nu i dagarna. Hade faktiskt trott att han skulle vara tidigare eftersom han reste sig upp på knäna så tidigt, men han har stått så länge och bara gungat eller hoppat fram benen :). Det spelar inte så stor roll om han kan krypa heller, jag tänker på "friden". Gåstolen är lika illa den. Han får tag på allt. Igår stod han med hallspegeln i händerna och försökte lirka loss den från väggen, så den åkte bort. Sen går han och drar i sladdar som sitter fästa längsmed väggen och rotar i papperskorgen i datarummet. Allting är spännande att pilla på.

Häromkvällen lärde han sig också att ta sig från sittande till krypställning. Tiden bara går, snart kan han tulta omkring och prata ordentligt. Mammas älskling! jag kan inte se mig mätt på honom. Så underbart ljuvlig :)




När jag hade varit ute promenad igår förmiddags hade Alex somnat i pappas knä. Klart, tråkiga dataspel kan man lika gärna somna ifrån ;). Idag har han sovit typ 10 minuter på hela dagen. Ändå verkar han inte jätte trött som han borde vara vid det här laget. Klockan är tjugo i fem. I vanliga fall brukar han sova minst en timma på förmiddagen och andra gången typ NU eller tidigare. Han har lite svårt att somna nu när näsan är tät. Ska se om han vill ta sig en tupplur innan pappa kommer hem :)


Kommentarer
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

åh duktiga killen. snaaart snart går det i räserfart!

2010-03-31 @ 17:21:40
URL: http://beckahbitch.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback