Nelly.com bidrag :)

Haha, gullig. Jag ansträngde mig Verkligen :P
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Krypa

Nu, nu är det sååååååå nära. Han klarar att ta enstaka krypsteg, men så glider han på golvet med benen och ramlar ner på mage igen. Men sååååå nära. Han är 7,5 månad nu i dagarna. Hade faktiskt trott att han skulle vara tidigare eftersom han reste sig upp på knäna så tidigt, men han har stått så länge och bara gungat eller hoppat fram benen :). Det spelar inte så stor roll om han kan krypa heller, jag tänker på "friden". Gåstolen är lika illa den. Han får tag på allt. Igår stod han med hallspegeln i händerna och försökte lirka loss den från väggen, så den åkte bort. Sen går han och drar i sladdar som sitter fästa längsmed väggen och rotar i papperskorgen i datarummet. Allting är spännande att pilla på.

Häromkvällen lärde han sig också att ta sig från sittande till krypställning. Tiden bara går, snart kan han tulta omkring och prata ordentligt. Mammas älskling! jag kan inte se mig mätt på honom. Så underbart ljuvlig :)




När jag hade varit ute promenad igår förmiddags hade Alex somnat i pappas knä. Klart, tråkiga dataspel kan man lika gärna somna ifrån ;). Idag har han sovit typ 10 minuter på hela dagen. Ändå verkar han inte jätte trött som han borde vara vid det här laget. Klockan är tjugo i fem. I vanliga fall brukar han sova minst en timma på förmiddagen och andra gången typ NU eller tidigare. Han har lite svårt att somna nu när näsan är tät. Ska se om han vill ta sig en tupplur innan pappa kommer hem :)


hemlisen

Jag får väl ta och avslöja hemligheten jag pratat om. Tyvärr blev det inte som vi hoppats. Det var en jätte fin lägenhet vi va och kolla på. Ligger i Kinnasten. Tvåplans lägenheter med egen ingång och hall på bottenplan och boendeplan en trappa upp. Den var i jättefint skick och vi var så sugna på den. Men vi satte en gräns på hur mycket vi ville lägga. När det blev överbudat gav vi upp. Man vill ju inte lägga hur mycket som helst på en lägenhet. Det var synd, men bara att leta vidare. Vi har bestämt att vi ska flytta i alla fall så fort vi hittar något. Vore ju väldigt bra om vi kunde göra det före Alex ska börja dagis så man vet vart man ska sätta honom. Annars kommer det bli att han får byta och det är ju lite tråkigt.

Satt förresten med det igår och räknade ut hur länge jag kan vara hemma med Alex. Dagarna räcker till mitten av December, men det är ju ingen tidpunkt att skola in för dagis direkt, precis före jul. Så jag tänkte börja skola in honom i mitten på november. TYpiskt att dagarna inte räckte hela året. Januari hade varit mycket bättre, men då får jag ta ut mycket mindre varje månad och det blir inte bra heller. Så november får det bli helt enkelt. Sen vart han ska har jag inte bestämt än.

mitt i veckan

Onsdag var det då. Stackar Alex är riktigt hemskt förkyld denna gången. Näsan rinner av tjockt, grönt slem hela tiden. Idag hostade han också upp slem. Ögonen är röda och pannan varm, men ingen feber. Han är som tur är på bra humör i alla fall. Tjötar lika mycket som vanligt :P

Idag tänkte jag åka och handla ordentligt på MM  (Mat i Mark). Ska se om svärmor vill passa Alex under den stunden. Niclas kommer ju hem så sent varje dag, då vill man laga mat och äta o sånt. Bättre att handla på dagen. Hade först planer på att ta ICA Maxi i Borås först, men nä, orka.

Först behövs det lite morgonkaffe, funderar på vart jag vill dricka det ;)




Jäkla unge :)

Jag la mig ner på golvet för att göra lite situps. Tänkte det var dags att vara lite duktig nu när jag börjat promenera ordentligt också. Vad gör Alexander då? Han börjar gapskratta! Inte så lite heller, han skrattade så han tjöt och när situpsen började bli riktigt jobbiga, då skrattade han så mycket att ljuden knappt kom fram, han kunde inte andas nästan. Så roligt är det när mamma försöker få bort tjockismagen :P


Snoris och hostis

Ja så var det dags för ännu en förkylning hos lillpojken. Inatt har varken jag, Niclas eller han fått någon vidare sömn. Jag tror Alex vaknade av sin hosta minst 10 gånger. Vi också då naturligtvis. Var ganska så trött imorse om man säger så. Men eftersom det är en fin och solig dag fick jag ändå energi. Här har städats och tvättats och jag har till och med gått på två långpromenader. Nu sitter jag och tänker på att jag är sugen på något gott :P Kanske skulle ta och baka?? mmm får se hur det blir med det.

Måste skicka efter lite förstoringar nu av Alex bilder. Älskar denna:



Så jävla underbart fin son jag har :D

Studiobilder

Här kommer en del utav bilderna vi tog på Elmer och Alexander ihop. Vilka snyggisar! :D


Söndag.

På söndag morgonen gick vi upp och åt frukost. Vi hade bestämmt oss för att åka och shoppa på kungsmässan. Det var min present från Niclas. Mamma och pappa fick vara barnvakt. Pappa tog Alex ut i barnvagnen på en promenad när vi åkte. Stolt morfar :)

Hittade en del på kungsmässan. Köpte kläder (som Niclas betalade då) sen hitta vi en vårjacka till Alex och Niclas köpte Jacka och lite kläder till sig själv. Min bror va också med. Han köpte strumpor :P


Tunika och jeans leggins från Gina Tricot


Korta, svarta jeans och tunika från Cassels Modehus

På eftermiddagen begav vi oss hemåt igen. Prövade min nya dammsugare när jag kom hem. Så lätt och tyst, helt underbar :) På kvällen kom Svärmor med familj och jag fick en bukett blommor. Sedan var jag totalt slut. Skit trött verkligen, så trött så jag mådde illa hela resten av kvällen. Vi låg och slappade och kolla på nästan alla dom första avsnitten av "Solsidan". Så jäkla bra och rolig serie :P

Lördag.

Så går vi vidare till lördag. Vi åkte till mamma och pappa vid halv ett. Tar ca 45 min att åka. Jag skulle laga carbonara till 8 personer. Väldigt lätt rätt att göra, MEN, inte till 8 personer.

Man kokar spagetti, knappersteker bacon, blandar ägggulor, grädde, riven ost, salt och peppar till en smet och sen ska allt röras ihop. Här kommer kruxet. 1 kg spagetti ska blandas ihop så att bacon och smet sprider ut sig över hela. Det var fan inte lätt! Men det gick tillslut efter lite flyttandes mellan skålar och velande. Det serverades med lite blandsallad och körsbärstomater. Smakade gott, men lite för torrt. Hade behövt mer smet till mängden spagetti. Alla blev mätta och belåtna i alla fall.

Eftersom det var min födelsedag vi firade fick jag såklart lite presenter :)

Har inte tagit något kort på innehållet, men detta var en stavmixer från min farmor

Från Emmelie fick jag två fina ljusstakar på fredagen.

Från min Mormor fick jag en orkidé

Av min brorsa fick jag ett vinglas. Samlar på dessa, Orrefors Intermezzo

och av mina föräldrar fick jag en ny dammsugare, Electrolux silence. Helt toppen, behövde verkligen en ny!

I love it! :)

 

På kvällen spelade vi ett spel som heter Kranium. Mamma och pappa fick det av mig i julklapp. Det är ett skit kul spel där man är i lag och ska göra olika saker för att komma framåt. T.ex rita, bilda ord, forma lera osv. Problemet var bara att jag råkat köpa fel spel!! Det var familjeutgåvan vilket innebar att det var till för familjer med barn från 8 år. Allting var löjligt superenkelt. Blev lite besviken på det. Det är så roligt spel om det bara hade varit vuxenvarianten... jaja, vi hade kul ändå :)

Efteråt kollade vi på Millenium serien (Män som hatar kvinnor). Har sett filmerna, men serien är ju mycket bättre.

Vid tolvtiden gick jag och pappa ut med hundarna. Bamse var uppe i en slänt och klättrade och började trycka ner sig i gräset och hålla på. Tänkte inte mer på det, men när vi lagt oss och han kom in till rummet för att lägga sig kände vi hur det STANK FISK!. Blä, blä, blä. Fick ställa mig och bada honom mitt i natten. Pappa gick och kollade dagen efter och någon idiot hade ta mej fan slängt fiskfiléer utomhus! Urk!

 

 


Dags att uppdatera

Nu har jag inte varit inne och skrivit över helgen. Vi har varit hos mina föräldrar och jag har inte ens varit inne på internet under tiden. Ska försöka uppdatera under dagen.

Vi börjar med fredag.

Det var en riktigt härlig vårdag i fredags. Här var 15 grader varmt och soligt. Klart att det är fint väder på min födelsedag :)
Jag satt upp Bamses krok och snöre i trädgården som legat i förrådet hela vintern. En lycklig Bamse fick vara ute mycket den dagen :)

Vi tog också en långpromenad runt omkring här och gick in en sväng på lidel på vägen. Köpte lite städartiklar och sånt kraffs. Alex fick också gunga för första gången. Han var både förtjust och förskräckt. Han satt mest och tittade och undra vad som hände :)
På kvällen åt vi våfflor och tittade på film och bara tog det lugnt.

Det var en härlig dag!












Tröttis kille

Alexander var så trött att han somna i sin matskål idag. Tyvärr filmat ur fel vinkel för jag gjorde det med mobilen. Lyckades inte vrida den.




Hipp Hipp Hurra!

Det är MIN födelsedag!!
Like i care... ;)

24 År

Tar en kaffe på det :)


Presenter

Alex har fått lite presenter dom senaste dagarna. Först fick han ju cykeln av sin snälla farfar. Igår fick han ett stort påskägg utav sin gammelfarmor och gammelfarfar (Niclas farmor och farfar)



Och idag fick han lite kläder av sin andra gammelfarmor och gammelfarfar (Min farmor och farfar)



Tack snälla för dom fina presenterna!


Idag blir det besök

Min farfmor och farfar kommer på besök idag vid tolv tiden. Dom har med sig lite frallor, ost och smör :P Mitt kylskåp gapar tomt. Snacka om att ha varit totalt ruinerad i slutet på denna månaden. Men imorgon kommer föräldrarpenningen äntligen. Är lite orolig för hur mycket det kommer bli. Niclas ger bort sina pappadagar till mig, men jag skickade in pappret lite försent. Så denna månaden kommer 7 utav dagarna gå över på lägsta nivå, vilket bara är 180 kr om dagen :-/... jaja, det går säkert bra.

Vi ska ta en sväng ner till skroten sen och kika runt. Farmor ville kolla in lite tyger tror jag. Innan dess ska jag sätta igång och städa. Fy fasen vad jag är trött på all jäkla sand som kommer in vareviga dag. Dammsuga, dammsuga, dammsuga. Man gör ju inte annat!


dagens promenad

Nu har vi varit ute i vårvädret. Tog en promenad ner till affären. Riktigt härligt ute. Solen sken och fåglarna kvittrade :P. Har varit duktig och gått en längre promenad varje dag nu. Slutade ju med träningen dum som jag är. Har varit för trött och lat helt enkelt. Men promenaderna har gett något halvkilo i resultat iaf. Jag väger nu 69,9. Yey, äntligen under 70! Vägde 67 före graviditeten, hoppas komma ner till 65, men VILL väga runt 60.

Nu ska jag göra mig iordning, åka iväg en sväng och sen blir det lite kalas hos Alex farmor, hans "farfar" Ola fyller år idag. Grattis!!


Alex skiner starkare än solen ♥

Happy

Idag känner jag mig glad. Livet är ganska så trevligt just nu :). Jag älskar min son, min pojkvän, min hund, min familj och alla mina vänner. Allting flyter på för tillfället. Jag må vara trött, men det hör till småbarns tiden så det gör inte så mycket. Det är helt enkelt underbart att vara mamma, att vara kär, att vara lycklig!

Alexander har det också så bra med många lekkompisar som han tycker så mycket om. Idag var Johannes jätte snäll och delade med sig av sin saft :). Stod och matade honom med flaska och sen skulle han hålla honom och gå iväg. Dom är för söta ♥
Oså har vi lilla Elmer som också är jätte kul att leka med. Det är roligt att se dom ihop. Dom verkar verkligen gilla varandras sällskap fast att dom är så små. Alex asgarvar åt Elmer så fort han rör sig en centimeter :P ♥

Idag är den hemliga dagen :P. En del vet vad jag pratar om. Resten får inte veta på ett tag förän allt är färdigt, eller inte färdigt, det återstår att se. Vi hoppas*

Love u all!

Fotokväll

Så, nu har Rebckah och Elmer varit härt och fotat och pojkarna har lekt med varandra :). Har inte tittat igenom bilderna än, men jag tror nog vi fick till lite najsiga kort. Dom är ju för störtsköna båda två. Alex ramlade baklänges och slog i huvudet och Elmer tippade framåt och slog i näsan, i övrigt gick allt bra ;)



Ett litet smakprov på sötisarna!

Tomorrow is a big day!

Ingen tupplur än

Precis när jag lagt ner Alex i min säng och tänkte kasta mig i efter honom knackade det på dörren. Det var Alex faster Felicia som kom och hälsa på. Hon har kört runt en överlycklig Alex på hans nya cykel :P
Skönt med en barvakt ibland. Jag passade på att dammsuga under tiden. Men nu har hon gått så NU ska vi vila!




Ha ha, kolla mördar blicken på Bamse :P

klippning!

För en gångs skull blev jag riktigt nöjd hos frissan idag. Jag brukar vara hard to please :). Men hon lyssnade jätte bra. Det är fortfarande rätt så långt (så långt som gick att behålla, topparna var rätt så slitna) och det är rejält uppklippt. Precis som jag ville ha det. Då är det värt pengarna :). Tyvärr har mitt hår blivit väldigt torrt och slitet efter graviditeten. Måste köpa inpackning och försöka få tillbaka glansen.

Alex skötte sig bra hos farmor som passade honom under tiden. Han bara tjötar och tjötar hela tiden :) Allt är lek och bus. Han är en glad och charmig prick min son. Mamma älskar homnom mest i hela världen!!

Nu ska vi ta en liten tupplur tillsammans. Vila ut oss så Alex orkar leka med Elmer ikväll. Dom ska komma och hälsa på och eventuellt fota igen om Elmer är på glatt humör och Niclas kan. Tänkte vi skulle ta lite kompiskort på killarna också. Blir nog najs!


Får se om jag lägger upp någon bild på klippningen. Håret blev ju najs men jag ser fortfarande ut som bajs. Hahaha

Allt för min syster

Igår kväll satt jag framför datorn och grät i princip två timmar :). Såg filmen "My sisters keeper" eller "Allt för min syster" på svenska. Den var kanon bra. Handlar om en familj. Älsta dottern Kate har cancer och är döende. Hon fick det redan som liten. Föräldrarna bestämmer sig för att få ett barn genom provrör. En perfekt matchning för  Kate. 11 åriga Ana har genomgått många stora operationer och smärta för att ge blod och benmärg till sin syster. Nu behöver dom hennes njure. Hon bestämmer sig för att hon inte vill ställa upp mer. Hon går till en advokat och stämmer sina föräldrar för rätten att bestämma över sin egen kropp!

Toppen bra fin film. Jag är mega känslig för allt som är sorgligt, men gillar ändå att se såna filmer :)



Kissa på mattan...

...Gjorde Alex alldeles nyss. Tack för den! Här är man snäll och låter honom lufta av sig lite. Tacken är en stråle kiss rätt ner på den otvättbara vardagsrumsmattan ;) Busungen min :)

Nu kom visst svärfar på kaffe för andra gången idag :).

Tävling!

Jag tävlar hos flerbarnsmamma om en In the pocket baby bärsele!

Hoppas, hoppas att jag vinner!! :)

http://flerbarnsmamma.se/?p=5444&cpage=1#comment-8102

Alex första cykel!

Idag fick Alexander en present från sin Farfar Urban. Det var en alldeles egen trehjuling! Han kan såklart inte cykla på den på länge. Står från 1,5 år på bruksanvisningen.  Kära svärfar är lite otålig och vill så gärna köpa och ge och leka och prata med honom. Han är här flera gånger i veckan och hälsar på. Jätte roligt tycker jag. Den har i alla fall en ram runt sätet och en styrstång bak, så när han bara blir lite längre och når ner med fötterna så kan han få åka lite grann :).

Den var för övrigt ett jäkla helvete att montera. Tog mig typ 2 timmar för en liten trehjuling! Men det gick tillslut efter lite tålamod och ett antal vackra ramsor :P

Alex var lycklig över sin första provtur i alla fall.





Start på veckan

Nu är det nya vecka. Har en del att göra och se fram emot.

Måndag: Posta brev, gå långpromenad
Tisdag: Klippa mig 11:00 i Kinna
Onsdag: *hemligt* tillsvidare, fika hos svärmor -Ola fyller år.
Torsdag: Niclas får lön :P
Fredag: Jag fyller år och jag får föräldrarpenning
Lördag: Kalas hos mamma och pappa, göra smörgåstårta, Middag och Bio med älskling och kanske Emmelie och David på kvällen. Alex ska vara hos mormor och morfar.
Söndag: Mamma och pappa kör hem min älsklings plutt igen!

Får eventuellt besöj av min farmor och farfar också tisdag eller onsdag.

Sådär. Kommer nog bli en fin fin vecka förhoppningsvis. Ser mest fram emot Onsdag och Lördag.

Tanden är här!

Nuså har äntligen Alexanders första tand tittat fram. Han har ju knappt låtit mig titta, men han drack vatten ur ett glas idag. Då hörde jag hur det sa klink, klink mot kanten :P. Sen höll jag honom under en lampa och fick mig en titt på det vita lilla strecket. Sju månader blev det på första tanden. Mycket tidigare än vad jag väntat med tanke på hans gener :P

Idag har vi varit och hälsat på Niclas farmor och farfar. Tittade på massa bilder från när Niclas var liten. Han och Alex är riktigt lika. Fast min son är mycket, mycket sötare ;).

Var även inne på Blomster jätten en sväng igen och tittade runt. Jag är så inrednings sugen, men det får vänta. Har inge peningar heller för den delen.

Sitter och letar lite efter bilbarnsstol till Alex också. Dags att byta nu snart. Det är inte billigt direkt. Den billigaste nya jag hittade var på 1700. Ska eventuellt ta en dag in till babyproffsen och titta lite. Undrar om inte dom får in begagnade?? Om inte annat så har dom rea ibland. SKa ta mig en titt på tradera med, men där kan man inte vara riktigt säker på att dom inte är för gamla eller har blivit krockade. Man får hoppas att folk som själva har barn har mer vett än att sälja en krockad stol till någon annan. But you never know.


Film

Igår kväll satt jag mest framför tv:n. Klockan 21 gick Millenium på Svt. Jag har sett Män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden tidigare. Eftersom jag även har läst alla böckerna så tycker jag att den passade mycket bättre som tv-serie. Hela storyn får mycket mer plats, fattar inte ens varför dom gjorde det till film när det ändå skulle bli en serie? knas.

Sent på kvällen, way to late, klockan typ kvart över tolv började vi se på film. Zombieland såg vi. En komedi/Action zombie film :). Den var faktiskt riktigt rolig och gullig. 4 toasters ;P


www.gratisbio.se

Gick precis med i en toppen sida som heter gratisbio.se där kan du samla enkla poäng för att sedan byta ut mot presentkort, biobiljetter m.m Allt du behöver göra är att klicka lite här och där. Delta i tävlingar, besöka hemsidor etc. It´s a peace of cake!

Perfekt för mig som älskar att se storfilmer på bio och shoppa till både mig och sonen :). Nu kan jag samla poäng och handla lite billigare. Grattis är gott! Ni kan också gå med genom ett enkelt klick på länken nedan. Då blir ni också värvade utav mig och får 75 poäng i stället för 50 som start. Vid 200 poäng kan du beställa din första gåva.

Happy free shopping!


Snackis!

Gud vad han snattrar nu Alex plutten. Han säger Pappa, titta, där och hej. Han till och med pekar på saker och säger där eller titta där. Duktiga kille :). Han är ett sånt gosigt charmtroll så man bara smälter :). Är det ens möjligt att bli sötare och sötare för varje dag?? ;)

Krypningen står rätt still. Han tar sig upp på alla fyra hur lätt som helst. Sen står han och gungar och hoppar fram knäna, men tar inte steget med armarna än. Det är på väg liiiiiite. Kommer nog snart. Ena tanden är på gång också i underkäken. Den har inte kommit ut än, men man ser tydligt att det börjar spricka. Niclas fick till några riktiga charmbilder på honom igår. Han gör sitt knäppa skratt-grimage ansikte :). Har inte fått över dom tilll min dator än så det ska upp senare.


Heaven is here!

Nä nu kanske jag överdrev överskriften lite granna. I vilket fall så åkte jag och Emmelie ner till nya Blomster Jätten förut. Toppen affär. Massor av växter, snygga krukor, fin inredning som ljusstakar osv, tavlor och utemöbler. Rena paradiset för hemmet :). Hade kunnat shoppa loss rejält där om jag hade haft pengar till det. Blev i alla fall två orkidéer och svarta krukor till dom. Verry nice!



God morgon!

Fredag! Barnbidrag! =)

Jag inväntar också 550 kr från babysimmet. Jag missade så mycket, så jag skulle få tillbaka halva summan. Hon sa att hon dkulle sätta in det i början av denna veckan, men det har inte kommit. I need them! Ska ta och boka klipptid nästa vecka. Göra mig av med massa ris. Orkar aldrig göra iordning mitt trasselsudd till hår. Ska klippa bort allt slitet och göra en rejäl uppklippning. Jag hade en kompis i Anneberg som klippte mig några gånger när honn gick på frisörskolan. Jag var alltid jätte nöjd, det blev skit snyggt. Nu blir jag aldrig nöjd. Dom lyssnar ju inte på vad man säger. Jag vill klippa bort så mycket som är nödvändigt, men behålla  längden och klippa upp MYCKET. Men nä, antingen klipps det av för mycket så det blir kort eller så klipps det för lite så att det fortfarande är risigt. Vart är alla grymma, billiga, frisörer??

Kanske ska kolla in nya blomster affären på kungsfors också. Dom sålde orkidéer för 69, 90. Billigt billigt!

Nästa vecka längtar jag till en särskild, hemlig dag :). Ni ska få veta i efterhand vad jag menar ;)

Borsta, borsta :)

Idag var jag jäkligt redig och hann med totalstäd av lägenheten under förmiddagen. Urban och Emmelie var här på kaffe emellan också.

Igår fick Alex borsta...munnen :). Eller ja, han tuggade på tandborsten. Tänkte att man lika gärna kan börja nu i alla fall om tänderna är på väg. Han tyckte tandkrämen smaka gott:P





Dom senaste dagarna har han börjat skratta på något roligt/underligt sätt. Han liksom rynkar på näsan, kisar med ögonen, ler stort och fräser med näsan. Han ser för rolig ut. Har inte lyckats fånga det bra på bild med min skit digitalkamera. Niclas får göra det med sin systemkamera. Den klickar lite snabbare om man säger så. Tok sött är det.

Nu ska jag ta hand om min lilla prins!

7 månader

Idag blev han 7 månader gammal min lilla prins. Första steget in på andra halvåret är taget. Sötare och sötare blir han om det nu är möjligt :). Älskar honom så fruktansvärt mycket! Utan honom vore livet ingenting.

Idag har han träffat sin kompis Elmer och lekt och "pratat" lite grann. Dom är så goa knoddisarna.

Jag tror att Alex kan säga titta. Eller ja, han kan säga titta. Frågan är bara om han härmar det eller om det är ett vanligt joller ord. Han använder det alltså inte i dess mening (t.ex säger titta och pekar på saker) utan sitter för sig själv med sina leksaker och hasplar ur sig det typ: titt, titt, titta :D Gulligt i vilket fall.

Nu ska jag gå ut och rasta min prins Nr 2 (stackaren, i två år fick han vara Nr 1 :P) sen blir det nana kudde och det ska bli skööööönt. Snälla, snälla Alexander sov ordentligt i natt!


Tand på gång??

Jag undrar om inte Alex är på väg att få en tand i alla fall. Trodde ju det skulle dröja länge, både jag och Niclas var jätte sena med det. Men det ser ut som att det är en på väg. Svårt att titta för alex räcker bara ut tungan när man försöker :P. Men han var jävligt gnällig igår och har vaknat och gnytt många gånger inatt. Får se om det ploppar upp något snart.

Häromdagen upptäckte Alex att tvättmaskinen är rolig att titta på. Han satt där inne säkert en kvart och stirrade :P

Byta blöja på sig själv kanske?? :P

 

Den dagen fick han fisk till middag som han kletade ut i hela ansiktet och på händerna. Det stinker ju som bara den! Var tvungen att bada honom efteråt. Men det tycker han iof är jätte roligt.

Planerna för idag är att göra så lite som möjligt. Ser grått ut på himlen, börjar det regna hoppar jag över långpromenaden. Jag ska ta hand om disken och sedan ska jag inte lyfta ett finger mer idag. Bara gosa med min son och försöka ta igen lite sömn när tillfälle ges.

Min pappa har gjort musik och lagt in Alex prat och skratt till det. Alexanders sång :). Jätte gullig. Jag ska bara fundera ut hur fasen man lägger upp en ljudfil så ska ni få höra :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Promenad

Började dagen med en promenad tillsammans med svärmor. Gott att vara ute nu när solen skiner. Vi gick en halvtimmas runda och avslutade med lite kaffe hos henne. Alex åt smörgås och drack vatten.

Kvart över tolv mötte jag upp Maria i hundgården. Hon hade med sig kaffe på termos, så vi stod där och tjötade i en timme. Nu är jag hemma igen och plågas med tanken på den enormt stora disken som står och väntar. Blev ju en massa besökare igår och jag orkade inte engagera mig i disken då. Dammsugas behövs också. Bamse dra in så jäkla mycket sand i sina tassar. Har verkligen ingen lust med städ idag. Så förbannat tråkigt.

Denna veckan har inte mycket att erbjuda. Ingenting planerat faktiskt. Får se vad man kan hitta på.

Beställde nya linser som kom hem för ett tag sen. Månadslinser som man kan ha på dygnet runt. Av snålhet beställde jag en billigare variant än jag brukar. Det är ju ändå exakt samma styrka på dom, MEN, satte på mig dom idag och jag ser fan hur suddigt som helst. Jävla skit linser! Även om dom var billigare så kostade dom med. Jag blir så trött på sån skit!
'
disken var det ja...

Besök

Det blev så att mamma och pappa kom hit idag. Vi drack kaffe, åt middag, pratade och kollade på TV. Mest blev det busande med Alex :). Jätte trevligt att ha dom här iaf. Nästa gång vi ses är det min födelsedag. Då blir det lite kalas hemma hos dom.




Mormor fick mata

En annan gammal kär vän kom också på besök framåt kvällskvisten. Han är anledningen till att jag och Niclas träffades. Matte och jag var kompisar när jag bodde i Kungsbacka, men han har även bott i Skene och var bästa kompis med Niclas bror. På så sätt träffades jag och Niclas på en fest där Matte hade bjudit med Henke och Niclas. Jätte roligt att se honom igen. Har inte träffats på över ett år. Han ska också bli pappa i Juli. Grattis till honom, finns inget bättre :)

Ikväll blir det att se på film och ta det lugnt. Imorgon börjar ännu en ny vecka. På onsdag blir Alexander sju månader. Känns som han precis blev 6 månader, den här sista månaden har gått väldigt fort...


Fel, fel, fel! + Gröt

Jag talar om melodifestivalen. Jag har inte följt det ett dugg. Har aldrig hört någon låt innan heller. Igår kollade jag på finalen. SALEM VAR BÄST! Anna var bra, men hon kommer never vinna Eurovision. Salem hade haft en bra chans. Men svenska folket tänker ju inte längre än näsan räcker :). Jaja, vi får väl se hur det går.

Igår kväll skulle Alexander absolut äta sin gröt själv. Jag fick för det mesta hjälpa honom att få gröt på skeden, för han sänkte bara ner den i skålen och upp igen tom :). Han har börjat fatta iaf att gröten finns i skålen och dit ska skeden. Jag varnar nu känsligare tittare för grisiga bilder :P.









Solen skiner idag med. Jag var för övrigt trött om bara den igår orkade aldrig skriva. Sov tillsammans med Alex både på förmiddagen och eftermiddagen. Där emellan tog jag mig faktiskt ut på en promenad runt velingstorp, tar väl ca 45-50 minuter med barnvagn och hund. Det var skönt fast jag var trött.

Idag ska eventuellt mamma och pappa komma på besök. Det beror helt på hur min kära pojkvän mår när han vaknar. Lite för mycket öl och whiskey igår kväll. Toaletten är mätt och glad i alla fall ;)





...

Tänkte sätta mig och skriva lite, lägga in lite bilder oså. Men Nej, jag gör det sen. Är skittrött. Igår blev det väldigt sent, Alex vaknade två gånger i natt och tidigt i morse. Nu sover han middag så jag tror jag gör samma sak.
Får bli mer senare.
ZzzZzz

Skrev en dikt till min son.

♥ ALEXANDER ♥
Mitt lilla charmtroll, så ljuvlig och mjuk,
jag blir helt galen, jag blir helt sjuk.
Sjuk av lycka, sjuk av sång,
du värmer mitt hjärta gång på gång.

Min lilla groda, så underbar och livlig,
jag blir så glad, jag blir så ivrig.
Ivrig i sinnet, ivrig i själen,
tänk att du kom till denna världen.

Min lilla prins, så fantastisk du är,
jag blir så glad, jag blir så kär.
Kär i skratten, kär i gråten,
hos mig kommer du alltid bli förlåten.

Min älskade pojke, så rosig och frisk,
jag är så förtrollad, det finns ingen risk.
Risk att jag går, risk att jag glömmer,
nyper mig i armen jag tror jag drömmer.

Min älskade son, är du verkligen sann?
Jag tror jag svimmar, jag tror jag vann!
Vann den bästa, vann en vän
DU den eviga kärleken .







Jag.

Ja, nu har jag så tråkigt så nu skriver jag lite till :). Det har varit många bloggläsare här idag. Välkomna :)
Inte för att mitt liv är särskilt intressant direkt. Jag antar att dom flesta läsare känner mig :P

Tre saker ni inte vet om mig

Jag är livrädd för att få stryk :). Jag har aldrig slagit någon, fast jag har velat jävligt mycket ibland, enbart för att jag är livrädd för att få smäll tillbaka :D

När jag och Niclas bråkade slängde jag en tallrik i golvet så att den gick i tusen bitar. Jag har alltid velat prova och när adrenalinet pumpade passade jag på :P


Jag har rökt fimpar från marken i mitt förra husområde för att jag försökte sluta och inte klarade det längre...

Nu ska jag även bjuda på en otroligt vacker bild av mig. Vet inte riktigt hur gammal jag var, men tror det var i typ 2:an eller 3:an.



Snyggast är ju outfiten ;)

Jag önskar att jag hade en talang. Någonting att sysselsätta sig med. Men det är inte kul att försöka göra någonting som bara blir totalt misslyckat. En del saker kan man träna sig till visst, men den riktiga talangen sitter ändå i blodet, så man märker rätt snabbt om man kan bli bra eller inte. Min pappa kan t.ex rita och måla. Jag suger på det! Jag kan inte sy, jag kan inte sjunga, jag kan inte inreda, pyssla, spela instrument, fota, retuschera, koda osv osv. Haha, jag är totalt värdelös :D Så vad fan ska man hitta på när man har tråkigt????
Hmm... får klura på det lite :)




Guess what?

Idag har jag druckit kaffe och städat. Det hade ni inte väntat er va? :P

En kaffekopp slank ner i hundgården också. Maria kom dit med kaffe på termos och chokladmuffins. Mycket gott att fika ute i solen. Hundarna fick springa av sig i snön också.

Alex tycker det är kul när mamma städar. Speciellt dammsugaren är rolig. Han följer efter mig i gåstolen runt hela lägenheten och sätter handen bakom dammsugaren där det blåser ut luft :). Själva slangen är också kulig.







När Niclas kommer hem ska jag åka och handla. Har inte bestämt än vad för gott man ska laga till middag. Det är ju trots allt freda. Känns bara som att man lagar samma saker jämt. Dålig fantasi helt enkelt. Nån som har tips på god fredagsmat (som inte är skräpmat)?

Inte sova.

Nä Alex tänker då inte sova. Han sov försent på kvällen. Vara uppe och leka med plastblommorna är mycket roligare.









:D

Trött, tröttare, tröttast.

En riktig tröttis dag idag. Jag är helt slut. Alex är trött, men ligger i sin säng och flänger hit och dit. Lille Elmer var trött när vi skulle fotografera. Får kanske bli att göra om det snart. Trevligt att ha dom här på besök iaf.

En annan sak som är trevlig är att få höra Alex säga mamma. Kommer oftare nu och idag har det varit några gånger då han inte har varit jätte arg iaf ;).

Nu tänkte jag strax se på greys avsnnittet jag missade igår. Var ju i Kinna med Emmelie och min friend Ozza. Vi spelade bingo och det gick skiiiiit. Lite synd, men fick komma iväg en stund och det är alltid skönt. Kul att träffa Ozza med, blir inte så ofta sedan jag flyttade och blev mamma och allt.


Vackraste hjärtat <3

Spruta

Var inne på Markhälsan imorse och fick min Tbc spruta. Sved lite grann bara. Dom sa att det kanske skulle vara och gegga lite i några dagar. Skulle försöka hålla det torrt och duscha med plast på. Sicket krångel för en lite vaccin :). Än så länge varar det i alla fall inte. Ser inte ens vart dom tog den nånstans, men det kommer senare kanske. Alex var ett charmtroll som vanligt. Smilade åt alla i väntrummet och åt undersköterskan, sen somnae han i bilbarnstolen.

Efteråt åkte jag hem och hämta Bamse, stoppade Alex i vagnen och tog en promenad ner till byn. Där hälsae jag på svärfar och hans fru Lisbeth. Vi fikade. Lussebullar och munkar :). Alex fick säkert en halv munk av Lisbeth. Jaja, man ska väl skämmas bort hos farfar och "farmor".

Ikväll kommer Beckah hit med Elmer för att Niclas ska fotografera honom. Ska bli kul att se hur det blir. Jättebra tror jag. Är man en söt unge blir det söta bilder ;)




Inredning

Nu när man har ett litet barn så är det klart att han också ska få lite inredning i hemmet. Jag fick en förvarings hylla idag utav en vän. Jättebra att stoppa alla Alexanders leksaker i. Ser mysigt ut tycker jag. Märks mer att man har barn när grejerna syns lite grann. Så ska det vara tycker jag :)



Dagen i övrigt började som dom flesta andra dagar. Alexander vaknade vid halv åtta och fick välling. Inatt har han inte vaknat en enda gång så jag fick sova i alla fall 6,5 h i sträck. Mycket ovanligt :). När vi var uppe och påklädda gick vi över till Emmelie och det vanliga morgonkaffet med henne och Suss. Nu har jag städat lite grann. Lillen sover och jag sitter här som vanligt. Snacka om att livet går på rutin. Det gör det iof när man jobbar också. Det är bara att inse. Livet är en vardag, rutin, samma, samma. Ibland händer något nytt som varar en kort stund, sen är det samma igen :).

Idag kommer eventuellt min kompis Ozza från Kungsbacka hit. Vi ska spela lite Bingo i Kinna. Lurat med henne i träsket stackaren ;).




Liten kan pussa.

Ett tag nu har jag försökt lära Alex att pussa. Jag har upprepat puss, får mamma puss, puss osv och gett honom en puss varje gång jag sagt det. Nu har han lärt sig det :). Säger jag får mamma en puss så lutar han sig framåt och öppnar läpparna. så himla söt. Han kan inte göra en riktig plutmun, men han vet vad det betyder och vänder man kinden mot honom så "pussar" han den. Han gör det inte varje gång heller. Bara när han känner för det. Mammas pussiga goding!


Boring.

Bah vilken trist dag alltså. Har inte gjort mycket. Var uppe hos Emmelie på morgonkaffe. Fick besök från en föredetta arbetskamrat och hennes dotter.  Promenerade till affären. Fick besök av Alex farfar och hans gammel farmor. Suttit vid datorn. vikt lite tvätt. Inget mer.  Dagen har gått segt trots alla kaffe besök :)

Älskling kommer snart hem. Då ska jag laga lite köttbullar. Sedan kommer ju åtminstone en riktigt bra tv kväll. Dating in the dark, Desperate Housewives och cougar town. Den var by the way riktigt rolig. Mycket bättre än Christine som gick förut. Nu hör jag en liten plutt som börjar bli gnällig. Time to go do my job as a mother ;)

Morgon.

Alex sov jämte oss inatt. Han velade så himla mycket igår kväl.. Trött var han, men han skulle ändå snurra runt och vända sig på mage och hålla på. Han somnade en gång i sin säng, men då hade han lagt sig rakt över hela med fötterna utanför spjälorna. Så kunde jag ju inte låta hono sova, så när jag flyttade honom vaknade han igen och började krångla :P. Han har sovit rätt okej inatt, men vaknade några gånger. Han är lite snorigare nu igen och hostar en hel del. Men glad och söt ändå :)

Igår kväll var jag hos Emmelie på en kaffe. När jag kom ner igen kom hanAlex i sin gåstol med uppsträckta armar och grinade mamamamma :) Självklart säger han inte mamma på riktigt och förstår att det är jag. Det är vanlligt bebisjoller, men det kom så himla lägligt när jag precis kom innanför dörren :D Han har aldrig sagt mamma så tydligt iaf så det är kanske på gång. Vore ju roligt :). Men såklart när han är ledsen då låter det mammamamamma, när han är glad då låter det pappapppapa :)

Han var för söt när han sov i bilen hem igår. Ser inte bekvämt ut :D.


Sötisen min :)

Jag satt här framför datorn och kollade runt. Alex satt i sin matstol bredvid och åt en smörgås. Efter en stund undrar jag varför det är så tyst. Vänder mig om och ser honom såhär:





Han somnade i sin tallrik :D


Home sweet home

Nu var vi installerae hemma igen. Blev två nätter hos mamma och pappa. Igår hade mamma kalas. Min moster och min morbror med familjer kom och min farmor och farfar. Det var trevligt att träffa dom igen. Mamma fick i present av sina syskon att gå en heldag på spa. Jag ska följa med den 10 April. Få massage, äta gott, bada, träna och slappna av :). Ska bli najs!

Alexander har varit så snäll och duktig hela helgen. Han sitter i sin matstol och pratar och leker. Roligast har han haft i gåstolen. Farit runt som en dåre och jagat efter hundarna :P







Idag åkte vi hem relativt tidigt. Skulle vara på markhälsan mellan 10 och 12 för att göra ett test. Ska ta tbc vaccin på torsdag. Förr, typ när morsan var liten, fick alla vaccinera sig mot det. Sjukdomen dog nästan ut, så dom slutade med det. Jobbar man inom vården får man vaccinera sig mot det, då gamla har lättare att få det.

Efter det åkte vi till Maria. Hennes vovve Ozzy fyller 1 år idag så Bamse var bjuden på kalas :P. Tyvärr råkade jag klanta till det när jag skulle överföra bilder och raderade dom :(. Ozzy hade iaf ballonger och dom fick smörgåstårta, med korv, ost, skinka, leverpastej och levergodis. Det tyckte dom var smaskens! Till mig och Maria blev det jätte god cheescake med hallonsås.

När jag kom hem var Alex trött så vi la oss i sängen ihop och sov nån timma. Efter det gick vi över till Alexanders faster Felicia som också fyller år idag. 11 år. Hon fick en present och vi fikade. Nu är jag hemma igen och har inget mer att utföra idag tack och lov. Nu får det vara bra en stund :P

Morbror Andreas bär på lilleman


Är i Anneberg

Nu är jag hos mina föräldrar. Vi ska strax äta sen middag och kolla på film. Idag mina kära bloggläsare orkar jag inte engagera mig i att uppdatera dagen så mycket.

Var och hälsade på min gamle vän Ozza förut. Drack massa kaffe, åt jättegod kladdkaka och snckade. det var trevligt att ses igen, var ett tag sedan sist.

Imorgon är det födelsedagskalas för mamma med tjocka släkten. ska bli trevligt. Uppdaterar mer imorgon.
Ciao

Solenergi?

Någonting har gjort att jag tagit mig igenom denna dagen och fått mer gjort än normala dagar. Trots att jag har varit fucking skittrött hela dagen :)
På förmiddagen begav jag mig ut, hunden behövde rastas. Bestämde mig när jag kom ut i det soliga vädret för att promenera till affären. Behövde ändå köpa toapapper och mjölk. Naturligtvis blev det mer än så... tung vagn igen :P


Bamse räcker ut tungan åt att han fick vänta utanför affären :)


På vägen hem gick jag och tänkte "Jag vill bara sova, gud vad jag vill sova, sova". Alex sov i vagnen på vägen hem så jag visste att det skulle vara kört för min del. Väl hemma packade jag upp varaor och värmde upp färdiga baguetter till lunch. Sen höll jag då banne mig igång resten av dagen. Jag tvättade, diskade, dammsög, vek tvätt, hängde tvätt och hade hela tiden hand om Alex såklart som skulle ha mat, byta blöja och underhållas.
När hemmet var färdigt klädde jag på skrutten och åkte iväg till Kinna. Handla födelsedags present till Felicia, gick in på expert och beställde foto som skulle ta en timma. Då åkte vi till Maria och tog en kaffe under tiden.

Väl hemma igen somnade Alex. Jag hängde upp en till tvätt och slängde mig sen på sängen. Sov en kort stund sen var det bara till att börja laga mat. Kyckling och sallad i tortillabröd med vitlökssås.. det var smaskens!

Ikväll ska vi se på film. New Moon igen för den är braaaaaa :) Edward here i come ;)


Grus i ögonen...

GÄSP!

Inatt vaknade Alex klockan 3 och var hur pigg som helst! Jag la honom bredvid mig och han låg där och vände och vred sig jag vet inte hur länge. Tror till och med att jag somnade om före honom. Klockan 6.30 väckte Niclas klocka oss igen. Mys ungen min var det första jag såg när jag slog upp ögonen. Han hade vänt sig på mage och låg och tittade på mig med ett leende. Då är det härligt att vakna hur trött man än är :). Mammas älskade knyte <3

Dagen består av lite shopping. Ska bege mig till Kinna för att köpa present till Niclas syster. Hon fyller 11 år på måndag. Niclas ska dit på kalas på söndag. Tyvärr ska min mamma också ha kalas samma dag. Eftersom jag inte träffar mina släktingar lika ofta så åker jag och Alexander dit. Hälsar på Felicia på måndag istället.

Jag tänkte också leta upp en ram och gå och skriva ut lite av fotona från Alex 6-månaders fotografering till mamma. Har även beställt en annan present till henne, men är osäker på om den kommer idag :(.
Jag hade beställt den i tid. Förra torsdagen och det stod 7 dagar så skulle man få den. I onsdags såg jag att jag hade fått ett mejl där det var ett förslag på presenten och där jag skulle svara om jag var nöjd eller ville ändra. Det mailet hade jag för det första ingen aning om att man skulle få och det kom i måndags eller nåt. Jag kollar inte min jäkla mail varje dag. Nu kanske det inte hann bli färdigt så att jag får det idag. Skit i så fall! får väl skicka till mamma med posten annars, men det är ju mycket roligare att överlämna själv. Jaja, så är det.

Nu ska jag och gosungen äta frukost!


Dregglat ner sig som vanligt ;)


Nya tider

Här var det visst slut på sovmornar. Alex har gått och lagt sig runt nio tiden ett bra tag nu. Jätte skönt att det blivit lite rutin på läggningen. Han hade även fortsatt med att äta välling på morgonen och sen somna om. Inte nu längre inte. Klockan 6-7 är han pigg och vaken. Äter sin välling och fortsätter tjattra :). Bara till att kliva upp. Jag förstår inte vad han ska upp och göra iof. Det tar väl nån timma, inte ens det innan han börjar gnugga sig i ögonen igen. Igår gick jag och la mig med honom igen vid 8 så sov vi till 10. Dumt egentligen för man blir bara slö.

Men jag tog mig ju ut igår iaf. Promenad och sen städade jag. Riktigt tråkig dag var det faktiskt. Sådana finns det gott om ;)

Idag går första promenaden ner till apoteket. Ska köpa p-piller. Här ska inte bli några barn förän han är typ två :) Hade spiral tidigare, men tog ut den härmomdagen. Det var för övrigt en barnmorske student som skulle göra detta. Jag fick bita ihop medan hon greja och greja, men inte kunde hitta den. Tillslut fick den vanliga barnmorskan göra det iaf och det kändes ingenting. Hade varit snabbt och smärtfritt om hon gjort det från början. Men, men jag har inget emot att vara försökskanin :D

Här kommer min lilla inrullandes i datorrummet. Han har lyckats styra sig hela vägen från vardagsrummet och hit i gåstolen. Det är inte så långt. Efter vardagsrummet kommer hallen och där går dörren in i datorrummet. Men han behöver göra några svängar på vägen iaf :)

Hoppsan, nu snurrade han på rattarna till elgitarrs förstärkaren. Älskling, bäst att du kollar den innan du sätter på nästa gång :P






Greys är tillbaka!

8 minuter kvar. Jag har väntat hela vintern. Äntligen börjar Greys anatomy igen! Älskar den serien. Den enda som jag följer benhårt. Finns många andra bra som jag tittar på men inte är lika noga med som denna. Skitbra helt enkelt! Ska upp till Emmelie nu och titta ihop med henne.



Handlat!

Nu har jag varit ute i solen länge. Började med att gå till hundgården där jag mötte upp med svärmor. Fortsatte ner till affären. Oj vad jag handlade. Behövde en heldel grejer. Vagnen var smockfull på vägen hem. Alex fick ta hand om en gurka och ett paket bröd :). Resten knökade jag in under och fyllde skötväskan. Lite tungt att köra hem, men jag fick ju rejält med motion i alla fall.

Lillplutten somnade på vägen hem och sover än ute i solen. Jag har hunnit packa upp, röja lite här hemma och slänga in en tvätt. Nu tar jag mig en välbehövlig paus!




Gårkvällen

Uppe med tuppen idag. Alex vaknade 05.40. Fick välling, somnade om i ett par minuter innan Niclas väckarklocka satte igång och väckte honom igen. Då var det kört. Vi låg kvar i sängen till tjugo i sju och "tjötade" lite :)
Så nu har jag all tid i världen att sitta här, dagen har ju inte ens börjat. Kryper nog tillbkaka till sängen när Alex vill sova igen. Senare blir det avslutning på babysimet. Jag har missat typ hälften, men jaja, så kan det va. Kommer inte gå någon fortsättningskurs i alla fall. Det är så jäkla bökigt att bada. Jobbigt också att ha den där tiden varje vecka man måste passa. Nej det får va!

Så gårkvällen var det ja. Hade som sagt Johannes här i några timmar. Gick hur bra som helst. Mysigt med två ungar ju :). Självklart ska jag ha fler. Kan ju inte bara ha en stackare utan syskon. Tur att han har en låtsas brorsa så länge. Han är så snäll mot honom så. Alex somnade på kvällen, efter en stund vaknade han och började gråta. Johannes gick in och ställde sig vid spälsängen och stod där hela tiden tills jag kom in med välling :)


Leka




Leka tillsammans


Mysa






Sist men inte minst bjuder jag på Johannes fotografering av mig :P


Barnvakt

Sitter barnvakt åt lilla prinsen Johannes. Emmelie är och fixar sina naglar hos en granne. Vi har haft det mysigt här. Barnen har lekt och ätit kvällsmat. Alexander har somnat och Johannes leker med leksaker, dricker saft och tittar på TV med mig. Har tagit lite bilder från kvällen, men jag orkar inte pilla med det nu.

Dating in the dark går ju på femman. Lite roligt program där folk får dejta varandra i mörkret. Nu har dom kommit till slutet där dom ska få se varandra i 10 sekunder. Tycker nästan synd om dom ju. Vissa har verkligen börjat gilla varandra. Tänk om dom verkligen ogillar utseendet sen. För det SPELAR ROLL. Så är det ju bara. Nu är reklamen slut. Got to go!


Min Mamma

Idag fyller min älskade mamma 45 år. Grattis på födelsedagen!

Till den viktigaste kvinnan i mitt liv

Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om allas våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli detsamma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.



Världens bästa och vackraste mamma


Världens bästa mormor <3

Dumma förråd

Jaha. Jag skulle gå ut med hunden, ta med mig Alex och gå till affären tänkte jag för en stund sen. Men det dumma, dumma förrådet går inte att öppna. Låset har frusit så att nyckeln går inte ens in. Fick vackert stoppa Alex i bärsjalen och bara gå en runda med Bamse. Jag går INTE till affären med honom i bärsjal, plus hund och sen kassar att bära hem. Bara den lilla rundan jag gick nu var jobbig. Det är TUNGT att bära nu. Tacka vettja när Alex var liten och vägede sisådär 4 kg. Då var det inga problem :P

Istället har jag hunnit röja upp lite, vika tvätt, hänga tvätt och satt på en ny maskin. Alex ligger i sin spjälsäng och tjattrar för fullt till blinka lilla stjärna på hans sängmobil. Den där visan är då med precis överallltl. Har leksakstillverkarna ingen fantasi alls?? Visst det finns säkert studier på just den sången, att den skulle vara bra på något sätt bla. bla, men ändå, lite tröttsamt att ha den på precis allt.

Imorse var Emmelie och Johannes på kaffe besök. Johannes roade sig med att leta godsaker i skåpet :). Han hittade både majskrokar, smörgåsrån och marie kex. Gott, gott tyckte han.


En dag till enda

Ja, den lider då mot sitt slut. Lillprinsen somnade vid kvart i tio. Jag sa ju att jag skulle lägga mig i tid ikväll. Får väl ta och göra det då. Funderar på att gå på babyrytmik imorgon på öppna förskolan. Beror på när Alex vaknar oså.

Nu är jag trött och tar och slänger mig i bingen och glor på tv tror jag. Ska bara spela ETT parti uno till först :P...

Fikabesök

Idag hade vi besök av Rebeckah och hennes sötis Elmer som är två och en halv vecka yngre än Alex. Mammorna drack kaffe och sedan fick pojkarna leka på golvet. Ja dom är ju inte tillräckligt stora för att leka med varandra, men dom kände och klämde lite grann iallafall. När dom blir lite större kommer dom nog leka bra ihop :)

Alex hade på sig sina nya frukt byxor idag. I LOVE THEM. Finaste Lindex någonsin haft (sedan jag fick barn iaf, har ju inte direkt kollat innan :P).

Efter besöket hade gått gick vi med på promenad till Sandvallsäng för att hämta Johannes. Våran granne Annelie gick också med sin Sebastian som är snart 5 månader. Efteråt tog vi en fika hos Emmelie. Nu sover lilleman en sväng och jag ska bara slappa. Funderade först på att sova jag med, men bäst att låta bli. Jag SKA lägga mig i tid ikväll istället... :P











Fina, söta Elmer & Alex <3