Söndag.

Har varit en utedag från klockan åtta till halv två. Startade hos Helena med lite morgonkaffe. Gick hem och klippte gräsen och låg i trädgården med Alex. Har satt upp en provisorisk grind så att han inte kan rymma. Han vill väldigt gärna förvinna från tomten om han kan. Antingen till lekplatsen eller till någon utav trapporna på gården :)

Efter en stund kom Emmelie, hennes mamma och Johannes ner till oss. Johannes och Alexander är för roliga nu. Det har blivit mer rivalitet om leksakerna. Alex vill väldigt gärna vara där Hannes är och göra det han gör, vilket Johannes inte alltid uppskattar :p

När Alex hade somnat gick jag in och la mig på soffan med min bok. Niclas stekte korv med bröd runt tre och sen vart det iväg till jobbet. Kom nyss hem igen.

Denna veckan jobbar jag bara mån, ons, tors sen är jag ledig fem härliga dagar. Ska åka till Borås djurpak med mamma, pappa och Alex någon av dom dagarna. Ska bli riktigt kul att se vad han tycker om djuren. Han är väldigt förtjust i katter och hundar som är dom djur han stött på mest hittills.

Jag tror jag snart ska fortsätta läsa och sedan sova. Upp tidigt imorgon. Natt natt.

Ja just ja. Min lilla Bamse vovve fyller 3 år idag. Grattis mammas älskling!Kommentarer
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Grattis Bamsen <3

2010-07-19 @ 09:00:38
URL: http://beckahbitch.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback