Sångfågeln :)

Min lilla skrutt har börjat sjunga sig till sömns :) När han börjar bli riktigt trött (men är på bra humör) och är på väg att somna in så sätter han igång att låta med långa "sjungade" ljud. Så himla sött när han gör det. Så håller han på ända tills han somnat. Det är väl för att slippa höra mammas hemska sångröwst kanske, bäst att göra det själv :D

Idag har varit en seg dag. Har diskat, tvättat, druckit kaffe med Emmelie (två gånger) och Te med Maria :) Vi var en sväng på hundgården, sen kom Emmelie och lämnade Johannes hos mig en stund medan hon var på apoteket. Vi lekte med leksaker, käkade clementin och stoppade in mynt i en burk :). Han är för go lilla sötnosen :)

Snart ska här stekas panbiff till middag och senare ikväll får jag ta och handla lite. Varken bröd eller mjölk hemma. Alltid nåt som behövs göras :)

I veckan är Älskling ledig ons-sön. Ska bli skönt. Vi tänkte unna oss att gå på bio på lördag. New Moon. Har inte kommit iväg och sett den än. Såg om Twighlight igår igen, den är för bra :) Beställde böckerna igår. Är filmerna bra så är ju definitivt böckerna det. Böcker är nästan alltid bättre!

Nu är lilleman på väg att somna, inte på jätte bra humör så ingen sång :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback