Snörvel, host

Gud vad vi är sega allihopa idag. Niclas hostar, jag snorar och Alex både hostar och snorar. Det riktigt skär i hjärtat när han hostar sådär riktigt hårt, lilla grynet.

Har precis legat och sovit ett par timmar med Alex. Alltid lika gott att krypa ihop med honom. Vi har sovit ihop och haft det mysigt hela veckan nu när pappa varit borta. Men nu är han hemma igen och imorgon börjar den vanliga vardagen. Då blir det ju ner till Bvc och det ska bli intressant att se halvårs vikten. Sist vägdde han 7580 och var 68 lång. Tror inte han gått upp jätte mycket. Tycker inte han är något matvrak direkt. Lustigt med hans vikt, han vägde ju 3480 när han föddes, Hälften av alla vägningar har det varit något med 80 (3580, 3780, 3880, 4780, 7580). Kul om det blir det igen :).

Det blir inget direkt alla hjärtans dag firande idag. Ingen av oss är tillräckligt pigg för att göra något. Men det blir väl lite matlagning och mys med nån film senare ikväll.

Nu har vi bestämmt att det blir Goda hönökaksmackor med sallad, ägg, räkor och svart kaviar. Till det lite päroncider.

Nu ska jag ta hand om min lilla sjukling som nyss letade sig fram till modemet i vardagrummet och stod och drog i dom sladdarna. Farligt när han börjat kunna ta sig framåt i gåstolen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback