Pappaledig

Nu har det blivit såhär att Niclas blir arbetslös. Han kommer få resten av föräldraledigheten och jag börjar jobba på heltid vid midsommar.

Han fick det nya jobbet han sökte, MEN det var ett jäkla företag som utnyttjar unga och arbetslösa. Anställer för skitlöner och sparkar innan provanställningen tar slut. Han blev erbjuden en lön på flera tusen mindre än han har idag. Chansar han då på att ta jobbet och sedan inte får vara kvar kommer hans A-Kassa vara sänkt och det blir ännu fattigare än om han istället är föräldraledig och sen får A-kassa efter lönen han har idag.

Det kommer vara blandade känslor att gå tillbaka till jobbet. Har inget emot jobbet, eller att jobba i sig. Men inte få vara hemma varje dag med Alexander längre, ååååååh så jobbigt. Kommer sakna honom då ju :).
Men även om det egentligen är skit att Niclas blir arbetslös, så känns det just nu bättre att Alex får vara hemma med sin pappa och inte vara hos barnvakter hela sommaren.



Kommentarer
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tungt såklart men visst blir det bäst för Alex självklart. Surt att du tagit hela den trista delen av året och får skänka bort sommaren hehehehe ;-)

2010-04-22 @ 22:12:37
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nä, så snäll är jag inte :-) det var mest egoistiska skäl för jag VILL JU SÅ GÄRNA att vi båda ska hamna i final och vara med i repotaget och om inte Elmer vinner så MÅÅÅÅÅSTE Alex vinna!!!! :-)

2010-04-23 @ 10:46:58
URL: http://beckahbitch.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback